Hemma
Vita Hästen
VIT
Borta
Oskarshamn
IKO

Stekheta Manuel Ågren fixade segern

22 september 2017 21:57

Oskarshamn visade upp ett fint passningsspel och ruggig effektivitet i powerplay. Manuel Ågren klev fram och sköt segern till sitt Oskarshamn.


Vita Hästen tog under kvällen emot Oskarshamn hemma och lagen bjöd upp till dans omgående. Den första perioden blandade heta känslor och två vackra mål. Oskarshamns Manuel Ågren, fick det stora nöjet att sätta det första efter snyggt sammarbete med Marcus Sylvegård. Bara tio sekunder från slutet passade Rickard Palmberg på att kvittera, även han med ett snyggt mål.

I början av den andra perioden drog hemmalaget på sig två snabba utvisningar. Det utnyttjade Oskarshamns stekheta forward, Manuel Ågren, med att göra sitt andra mål i matchen, även det efter ett läckert förarbete.

Oskarshamn visade upp ett bra passningsspel och god effektivitet i numerärt överläge. Tidigt i den sista perioden utökade Oskarshamn ledningen med ett nytt mål i spelformen via Victor Löfstedt. Matchen slutade med vinst för Oskarshamn med 2-3 efter ett reduceringsmål av Rickard Palmberg, med sitt andra mål för matchen.

Statistik: Vita Hästen - Oskarshamn 2-3

Höjdpunkter från matchen publiceras klockan 07.00 dagen efter match på HockeyAllsvenskan Play.