Hemma
Troja-Ljungby
TRO
Borta
Björklöven
IFB

Troja-Ljungby vann - Johansson höll nollan

27 december 2017 22:34

Troja-Ljungby och målvakten, Robin Johansson, höll nollan och stoppade 29 skott hemma mot Björklöven. Segern skrevs med slutsiffrorna 3-0.


Troja-Ljungby tog emot tabellåttan från Umeå i en mycket tät match inledningsvis. Björklöven som stod för en bra match senast mot Leksand försökte trycka på stundtals men Troja-Ljungby och målvakten Robin Johansson spelade ett stabilt målvakts- och försvarsspel.

Med knappt två minuter kvar att spela av den första perioden fick hemmalaget en bra chans att ta ledningen i powerplay. Axel Ottosson satt utvisad, men Björklöven lyckades styra upp det numerära underläget.

Björklöven drog på sig ett par utvisningar för mycket under inledningen av period nummer två. Hemmalaget lyckades inte utnyttja det numerära överläget då, men sent i perioden fick de till slut jubla. Med bara två minuter och 46 sekunder kvar gjorde dansken, Nikolai Meyer, 1-0 assisterad av Max Lindroth.

I den sista perioden fortsatte hemmalaget där de avslutade den andra. Jonathan Johnsson satte 2-0 i spel fem mot fyra och bara några sekunder senare gjorde Tor Immo 3-0.

Troja-Ljungbys målvakt Robin Johansson stod för en stabil insats och stoppade 29 skott när han höll nollan.

Statistik: Troja-Ljungby - Björklöven 3-0

HIGHLIGHTS