Hemma
Oskarshamn
IKO
Borta
MoDo
MoDo

Matchguide: Debut för MODO:s nyförvärv ikväll

27 oktober 2018 10:00

Ludvig Elvenes gör debut i MODO ikväll - mot Oskarshamn som han spelade med ifjol. En stor publikfest väntas rama in toppmatchen i Be-Ge Hockey Center.


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Följ alla matcher på en gång: målpling, livetabell, kommentarer.

DAGENS TABLÅ

18.00 Oskarshamn - MODO, Be-Ge Hockey Center

VÄRT ATT VETA

Förutsättningarna inför kvällens matcher!

OSKARSHAMN - MODO

I torsdags gjorde MODO klart med Ludvig Elvenes från Rögle. Forwarden har anslutit till laget och gör debut ikväll mot Oskarshamn - samma Oskarshamn som han spelade för ifjol. Snacka om att det blir en speciell debut, alltså.
Det blir också en speciell match för MODO-coachen Björn Hellkvist som coachade just IKO ifjol.
– Det ska bli jätteroligt att träffa vänner i Oskarshamn då jag var där den senaste säsongen. Men jag är inte nämnvärt sentimental utan vill bara att vi precis som andra matcher ska vinna och ta tre poäng, säger Hellkvist till MODO:s hemsida.
Hellkvist är nöjd med MODO:s start i år:
– Resultatmässigt är det lite mer än godkänt sett till matcherna så här långt. Vi har gett oss själva en bra start i serien men prestationsmässigt har det varit varierat, men det är så det är. Sett över en säsong så kommer det att vara samma utmaningar där flytet i spelet kommer och går. Det har man lärt sig av den här branschen. Det viktigaste är att vi fortsätter att vinna matcher.
Bara en enda poäng skiljer mellan tvåan MODO och trean Oskarshamn i tabellen.
Enligt senaste uppgifterna finns det bara ett fåtal biljetter kvar till ikväll så toppmatchen kommer att ramas in av en mäktig publikfest.

Noterat:
» Oskarshamn saknar Robin Söderqvist, skadad, och Victor Öhman, sjuk, meddelar man via sin hemsida.
» Ludvig Elvenes gör debut i MODO ikväll efter att ha värvats från Rögle i veckan. Victor Öhman saknas på grund av sjukdom och Tommy Enström är ett frågetecken. Oscar Hedman är avstängd.

» Läs mer på Oskarshamns hemsida
» Läs mer på MODO:s hemsida