Hemma
Björklöven
IFB
Borta
Västervik
VVIK

Matchguide: Kan Daniel Marmenlind mura igen på nytt?

27 oktober 2020 09:30

Tisdagen bjuder på en match i Sveriges mest underhållande liga! Kan glödhete Västervik-keepern Daniel Marmenlind mura igen mot segermaskinen Björklöven som har åtta raka segrar? Svar kommer ikväll!


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

19.00 Björklöven - Västervik, A3 Arena

TABELL

VÄRT ATT VETA

» Björklöven har fått en kanonstart på säsongen med åtta (!) vinster på åtta matcher. Senast blev det en 3-2-viktoria efter övertid mot Södertälje, och det var faktiskt Lövens första poängtapp i höst.

» Västervik inledde med tre raka vinster men åkte sedan på tre raka förluster. Nu har kurvan vänt igen, och smålänningarna har två raka vinster. I de två kamperna, 3-1 mot Mora och 2-1 mot Tingsryd, så har målvakten Daniel Marmenlind storspelat. Kan han mura igen mot Löven också?

» Lagen möttes i Umeå för en vecka sedan och det var en tajt tillställning. Då vann Björklöven med 3-2 efter ett segermål i slutminuterna.

» Fredric Andersson, Tyler Vesel och Alex Hutchings har alla gjort poäng i tre raka matcher.

» Björklöven har grym statistik hittills. Laget har näst bäst skotteffektivitet (13,45 %), bäst målvaktsspel (1,75 insläppta mål per match) och vassast boxplay-spel (90,5 %) i hela ligan.