Hemma
Timrå
TIK
Borta
Västerås
VIK

Matchguide: Västerås nya backduo debuterar

12 oktober 2020 09:15

Måndagen bjuder på en match i Sveriges mest underhållande liga! Västerås nya backduo Niclas Lundgren och Anton Mylläri debuterar i bortamatchen mot Timrå.


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

19.00 Timrå - Västerås, NHC Arena

VÄRT ATT VETA

» Timrå inleder säsongen med tre raka hemmamatcher och i tredje hemmamötet väntar Västerås. De två tidigare matcherna har slutat med en förlust mot Björklöven (1-4) och en storseger mot Karlskoga (7-1).

» Västerås inledde säsongen med en förlust, men har sedan tagit tre raka segrar. Senast blev det en 4-2-viktoria mot Tingsryd på hemmaplan.

» Under måndagsmorgonen meddelade Timrå att klubben lånar in centern Isac Lundeström från Anaheim Ducks. Om han kommer att spela redan ikväll finns det i skrivande stund inga uppgifter om.

» Timrås toppkedja med Jonathan Dahlén, Albin Lundin och Jens Lööke kombinerade in tio poäng tillsammans i 7-1-vinsten mot Karlskoga.

» I lördags skrev Västerås kontrakt med backarna Niclas Lundgren och Anton Mylläri som spelade i SHL med Växjö respektive Linköping/Djurgården ifjol. De ska i första hand stanna till siste november. Duon, som båda har en bakgrund i VIK, debuterar ikväll. Lundgren spelar med August Tornberg, medan Mylläri placerats med Alexander Younan, meddelar hockeypuls.se.

» Västerås Jimmie Jansson har gjort poäng i fyra raka matcher.