Försäsong: SSK vände och vann mot Väsby
Publicerad: 2020-08-26
Väsby och Södertälje inledde sin försäsong under onsdagskvällen och till slut kunde SSK vända och vinna tack vare tre mål i powerplay.

Södertälje öppnade försäsongen med att vända och vinna med 4-2 på bortaplan mot nykomlingen Väsby.

Hemmalaget ledde med 2-1 efter den första perioden, men Södertälje vände via tre raka powerplay-mål. Axel Andersson 2-2-kvitterade i upptakten av den andra perioden, och i avslutningsakten så avgjorde Emil Aronsson och Nick Olesen. Anton Heikkinen assisterade till alla tre målen i numerärt överläge.

Södertälje vann också skotten med hela 46-19.

Henrik Lundberg vaktade Väsby-buren och motade 42 skott och noterade en räddningsprocent på 91,3 %. I Södertälje-målet räddade Alexander Sahlin 17 av 19 skott, och hade 89,5 % i räddningsprocent.

Målskyttar Väsby: Lubomir Fetkovic, André Nordstrand

Målskyttar Södertälje: Jacob Dahlström, Axel Andersson, Emil Aronsson, Nick Olesen