Logotyper för Fredagshockey och Superfredag!
Publicerad: 2021-09-16
HockeyAllsvenskan, alla klubbar och C More storsatsar på Fredagshockey och Superfredagar den här säsongen och för att vara tydliga i kommunikationen så har två logotyper tagits fram.

Fredagar är HockeyAllsvenskan.

Det blir ännu tydligare den här säsongen när HockeyAllsvenskan, klubbarna och C More gör en jättesatsning på just fredagar. Klubbarna satsar extra på inramning och atmosfär medan C More lägger ännu mer krut på både produktion och det redaktionella innehållet. En gång i månaden blir det dessutom Superfredag med dubbla matchstarter, 18.00 och 20.30, vilket gör att det går att uppleva HockeyAllsvenskan sex timmar i sträck.

Första Superfredagen tekas igång redan under premiären 24 september. Då väntar HV71 mot AIK klockan 18.00 följt av Södertälje mot Björklöven klockan 20.30.

Nu har HockeyAllsvenskan tagit fram logotyper för både Fredagshockey och Superfredagar. Det ska synas att det är fredagsfest!

– Vi är väldigt spända på våra nyheter för säsongen gällande Fredagshockey och Superfredag och det är idag extra kul att kunna visa upp de nya logotyperna. Jag vill tacka Alexander Norrthon som i vanligt ordning levererar grafik i världsklass! Nu ser vi fram mot första omgången och vår första Superfredag, säger Gabriel Monidelle, VD HockeyAllsvenskan.

Läs mer om Fredagshockey och Superfredagar:

» HockeyAllsvenskan och C More storsatsar med Fredagshockey!

SUPERFREDAG 24 SEPTEMBER

18.00 HV71 - AIK
19.00 Västerås - Tingsryd
19.00 Almtuna - Troja
19.00 Vita Hästen - Mora
19.00 Västervik - MoDo
19.00 Kristianstad - Karlskoga
20.30 Södertälje - Björklöven

HockeyAllsvenskan