Torsdagskvällen bjöd på dubbla rivalmöten och det blev segrar för MODO och Södertälje mot Timrå respektive AIK.

ANTONY PETERS NOLLADE TIMRÅ

MODO vann rivalmötet mot Timrå under torsdagskvällen. Matchen slutade 2-0.

Anthony Peters var en av de stora matchvinnarna. Han motade 29 av 29 skott och höll således nollan, hans första nolla i MODO-tröjan.

Framåt så spräckte Linus Pettersson målnollan mitt i den tredje perioden när han satte 1-0. I slutminuten så fastställde Sebastian Ohlsson, ifjol i just Timrå, slutresultatet i tom bur.

Adam Ohre vaktade Timrå-buren och svarade för 27 räddningar på 29 skott.

Målskyttar Timrå: -

Målskyttar MODO: -

ANTON HEIKKINEN STRAFFADE AIK

Rivalmötet mellan Södertälje och AIK blev ett rafflande målkalas där SSK till slut kunde 5-4-vinna efter ett straffavgörande.

Södertälje såg länge ut att vara på väg mot en seger efter ordinarie tid, då man hade en 4-2-ledning med bara två minuter kvar att spela. Amil Krupic kunde dock 3-4-reducera i fem mot tre, och i matchens sista sekund (!) så 4-4-kvitterade Kim Tallberg.

Efter en mållös förlängning så kunde Anton Heikkinen avgöra på straffar.

Målskyttar Södertälje: Matt Bailey, Samuel Fagemo, Måns Lindbäck, Emil Aronsson, Anton Heikkinen

Målskyttar AIK: Johan Johnsson, Oscar Nord, Amil Krupic, Kim Tallberg