Best Western: "Vi älskar sport"

12 mars 2022 15:45

HockeyAllsvenskan är starkare än någonsin och är det tack vare viktiga samarbetspartners. Under Marknadsveckan 2022 kommer ligan att lyfta fram partners och deras engagemang i ligan. I dag: Best Western.


Best Western är en långvarit partner till HockeyAllsvenskan.

Precis som ligan så finns Best Western över hela Sverige och det gör det till en perfekt partner gällande övernattningar för alla fjorton lag och alla domare.

– Vi älskar sport och är stolta partners till HockeyAllsvenskan. Sport tar dig till nya platser, låter dig träffa nya människor och skapar stora upplevelser och minnen. Därför vill vi uppmuntra människor att sporta ännu mer. I lag eller individuellt. På skoj eller på allvar. Nära eller långt bort. Med bekvämt boende till bra priser, säger Kristina Långström från Best Western.

Best Western stod också som värd för årets upptaktsträff för HockeyAllsvenskan där fjorton tränare, fjorton lagkaptener och media träffades på The Winery Hotell i mitten av september.

– Med tanke på Best Westerns utbredda närvaro finns det alltid bra boendealternativ för våra klubbar och domare. Vi uppskattar verkligen vårt långvariga samarbete, säger Linnea Leijonklo, Kommersiell Chef på HockeyAllsvenskan.

» Läs mer om Best Western