Premiär för Superfredag och det är späckat program!

23 september 2021 19:30

24 september innebär inte bara seriepremiär utan det är även premiär för Superfredag där det går att följa HockeyAllsvenskan i nästan sex timmar i sträck!


Till den här säsongen storsatsar HockeyAllsvenskan, klubbarna och C More på fredagar med Fredagshockey och Superfredag!

Det innebär fler arrangemang i arenorna och större produktioner i C More.

24 september är det premiär för Superfredag. Då startar HV71 mot AIK 18.00 och Södertälje mot Björklöven 20.30, och hela kvällen ramas in av en maratonsändning i C More från 17.30 till 23.00. HockeyAllsvenskan flyttar då in i C Mores nya exklusiva studio där hela kvällen binds ihop, och det det så klart även blir fokus på övriga fem premiärmatcher som startar 19.00.

C More kommer bland annat att visa ett återtågs-reportage om HV71 med Simon Önerud, Nichlas Torp och Johan Lindbom: Det blir även inslag med Alexander Deilert, Christian Sandberg och Jörgen Bemström, samt premiär för nya programpunkten "fredagslistan".

Lars Lindberg kommer att leda studion tillsammans med experterna Fredrik Söderström och Nils Andersson. Tobias Karlsson, Harald Lückner och Kajsa Kalméus finns på plats i matchen mellan HV71 och AIK, medan Stefan Klemetz och Johan Tornberg följer matchen mellan Södertälje och Björklöven.

Matchen mellan HV71 och AIK kommer att visas på både C More Hockey och TV12.

Läs mer:

» HockeyAllsvenskan och C More storsatsar med Fredagshockey!