Dags för försäsongen att dra igång!
Publicerad: 2018-08-03
Under lördagen tjuvstartar AIK årets försäsong - och nästa vecka drar matchandet igång på allvar.

Sommarvärmen håller i sig - men det hindrar inte hockeysäsongen från att smyga igång.

Isarna är uppspolade, flera lag har gjort sina första ispass och nu drar också försäsongen 2018 igång med ett gäng träningsmatcher under augusti och september.

AIK tjuvstartar försäsongen redan under lördagen då man ställs mot Gotlands Finest vilket är ett hopplock av de bästa spelarna från Gotland, bland annat med NHL-proffset Johan Larsson som till vardags spelar i Buffalo Sabres.

Försäsongen drar sedan igång på allvar nästa vecka då Almtuna, Karlskoga, Leksand, Oskarshamn, Södertälje och Vita Hästen spelar sina första matcher.

Bland annat så sänder C More matcherna mellan Almtuna och Djurgården samt Karlskoga och Örebro. Dessutom spelas slaget om Östergötland mellan Vita Hästen och Linköping, en match som sänds av Vita Hästen själva.

Resterande lag inleder sitt träningsmatchande ytterligare en vecka in i framtiden.

Du kan följa hela försäsongen på hockeyallsvenskan.se.

Varje dag som det spelas träningsmatcher så kommer det att komma en sammanfattande artikel med resultat, målskyttar och intressanta notiser.

Alla matcher (och sedermera resultat) kommer finnas samlade på en och samma sida, och schemat kommer allt eftersom att uppdateras med länkar till sändningar av matcherna:

» Försäsong 2018

Jonas Gustavsson