Mora säkrar upp Jeremy Colliton

5 mars 2016 18:35

I slutspelsserien toppar laget för tillfället tabellen och vid sidan av isen pågår redan arbetet för nästa säsong. På lördagen meddelade Mora IK att klubben kommit överens om en förlängning av tränaren Jeremy Collitons avtal, ett kontrakt som sträcker sig över 1+1 år.


Sedan säsongen 2013-14 har Jeremy Colliton agerat huvudtränare för Mora IK. Under pågående säsong har prestationerna pendlat, men under vårkanten har laget verkligen hittat storformen.

För tillfället toppar Mora slutspelsserien och man har därmed goda chanser på playoffspel mot SHL. De fina resultaten belönas nu Colliton för, genom en förlängning av sitt avtal med klubben. Det nya kontraktet sträcker sig över 1+1 år.

- Först av allt känner jag lojalitet för klubben och staden. Jag och familjen är stolta av att vara en del av båda. Mora IK och Peter Hermodsson gav mig möjligheten att få den här chansen och jag känner att vi har något bra på gång. Både nu under resten av säsongen men också nästa säsong, kommenterar Colliton förlängningen för Moras hemsida.

Klubbdirektören Peter Hermodsson är belåten över att kunna presentera ett fortsatt samarbete med den 31-årige tränaren.

-Jag tycker att resultaten talar för sig själv. Jeremy har varit vårt förstaval, vi och styrelsen har jobbat med det här i flera månader, säger Hermodsson till den egna hemsidan och fortsätter.

- Vi vill ha kontinuitet, Jeremy gör ett fantastiskt jobb med små resurser. För oss är det helt fantastiskt att han har valt att stanna.