Tre förlängningar, två hållna nollor och fem bortavinster. Som vanligt i denna liga så bjuder varje kväll på stor underhållning.

» Bilder från samtliga matcher!

MORA - BJÖRKLÖVEN

Resultat: 1-2 (efter förlängning)

» I numerärt överläge lyckas Måns Carlsson ge hemmalaget ledningen efter en smart framspelning av Daniel Ljunggren.

» Tidigt i den tredje perioden slår poängligaledaren Myles Powell till och kvitterar för Björklöven.

» Matchen går till förlängning där Nick Schilkey, förra säsongens poängkung, avgör matchen och försvarar serieledningen för sitt Björklöven.

Målskytt Mora: Måns Carlsson
Målskyttar Björklöven: Myles Powell och Nick Schilkey.

ALMTUNA - VÄSTERÅS

Resultat: 0-3

» Gabriel Kangas satte Västerås i förarsätet sent i första perioden efter ett fint uppspel från nyförvärvet Trevor Mingoia.

» Västerås är starka defensivt och Niilo Halonen lyckas med sin första nolla för säsongen, efter att ha räddat alla 18 skott från Almtuna.

» Almtuna åker ikväll på sin fjärde raka förlust, medan Västerås klättrar upp på en femteplats i tabellen.

Målskyttar Västerås: Gabriel Kangas, Isac Skedung och Shane Gersich.

KALMAR - AIK

Resultat: 1-0

» Efter en målsnål tillställning spräckte Markus Palmberg nollan och gav Kalmar ledningen i den tredje perioden.

» Inga fler mål görs och Kalmar säkrar alla tre poäng för kvällen när Jonathan Stålberg står för säsongens första nolla.

» Kalmar klättrar en placering upp på sjundeplats, medan AIK faller ner en position (4).

Målskytt Kalmar: Markus Palmberg

NYBRO VIKINGS - BIK KARLSKOGA

Resultat: 3-4 (efter förlängning)

» Nybros finska stjärna Eero Savilahti visar återigen sin skicklighet genom att ge Smålandslaget ledningen sent i första perioden.

» Efter att Gustaf Franzén kvitterat för Karlskoga, tar Nybro snabbt tillbaka ledningen och utökar till 3-1. Men Karlskoga skulle få sista ordet.

» Karlskoga står för en imponerande vändning och tar hem segern efter förlängning, där Simen Andre Edvardsen avgör med matchens sista mål.

Målskyttar Nybro: Eero Savilahti, Juho Liuksiala, Janne Väyrynen
Målskyttar Karlskoga: Gustaf Franzén, Jesper Kokkonen, Albin Eriksson och Simen Andre Edvardsen.

TINGSRYD - SÖDERTÄLJE

» Efter två raka segrar startade Södertälje matchen på bästa möjligt sätt, när Vikor Grahn gjorde 1-0 för bortalaget.

» Tingsryd kunde kvittera och ta ledningen tidigt i andra men när Södertälje har en spelare som Marcus Eriksson så måste man göra ännu fler mål.

» Eriksson gör både 2-2 och 3-3 för bortalaget. Viktor Grahn gör även han två mål när han avgör under förlängningen och ger Södertälje extrapoängen.

Målskyttar Tingsryd: Jonatan Harju, Anton Lundmark och Felix Olsson.
Målskyttar Södertälje: Viktor Grahn (2) och Marcus Eriksson (2).

VÄSTERVIK - BRYNÄS

Resultat: 2-5

» Redan efter 30 sekunder var Västervik uppe i en 1-0 ledning efter att Anton Svensson tryckt dit 1-0 upp i krysset.

» Brynäs kunde sedan kvittera via Tyler Kelleher för att sedan springa iväg med matchen.

» Bortalaget tar en bekväm seger när Jack Kopacka gör sitt tionde mål för säsongen och går upp i ensam skytteligaledning.

Målskyttar Västervik: Anton Svensson och Gustav Salmi-Lilja.
Målskyttar Brynäs: Tyler Kelleher, Johannes Kinnvall, Jack Kopacka, Anton Ohlsson och Johan Larsson.