Fantasy Hockey League är tillbaka!
Publicerad: 2023-09-12
Managerspelet Fantasy Hockey League för HockeyAllsvenskan är tillbaka inför säsongen 2023/24.

Försäsongen börjar lida mot sitt slut och lagen finslipar på detaljer inför att säsongen startar på riktigt. Har du hunnit få koll på nyförvärven? Vem tror du kommer att tacklas och blockera flest skott? Vilka juniorer kommer att slå igenom stort i år?

Utmana dig själv, dina polare och kollegor i managerspelet för HockeyAllsvenskan - Fantasy Hockey League!

Det som utmärker FHL och som gör varje omgång i HockeyAllsvenskan ännu roligare är att du spelar matcher mot de andra coacherna i din liga. Din uppgift som coach är att ta ut det bästa laget utifrån lediga spelare i ligan, och när vinsten är inkasserad finns inga bortförklaringar kvar från dina vänner. Segerns sötma efter att ha vunnit toppmatchen mot rivalen i ligan går inte att snacka bort.

I Fantasy Hockey League går du med i en liga och draftar ihop ditt lag. Coacherna i ligan möts sedan i matcher mot varandra där vinnaren i varje match tar hem tre poäng. Precis som i HockeyAllsvenskan går de åtta bästa lagen i varje liga vidare till ligans slutspel som spelas i bäst av sju matcher samtidigt som HockeyAllsvenskans slutspel.

Parallellt med spelet i ligan samlar du poäng för ditt lag som gör att du rankas mot alla övriga coacher som spelar HockeyAllsvenskan. Vinnaren av totalrankingen under grundserien utses till årets fantasy coach och tilldelas den åtråvärda statuetten.

Nytt för i år är att du under säsongen kommer att kunna spela kortare turneringar där du har chansen att vinna biljetter till ditt favoritlag.Förutom denna nyhet har appen också fått ett nytt utseende och förenklats.

Det krävs fingertoppskänsla att ta ut ett framgångsrikt och välbalanserat lag. Du behöver spelare som blockerar skott, skjuter på mål, tacklas, gör mål, passar fram till mål, har en bra tekningsprocent, en hög räddningsprocent samt håller sig utanför utvisningsbåset.

Utmana dina vänner och kollegor nu!

Låt bäste coach vinna!

Ladda hem Fantasy Hockey League til Android eller iOS.

App Store: apple.co/3OYROyo
Google Play: bit.ly/Android-FHL

HockeyAllsvenskan