Låt oss kika på vad som hände under kvällens sju matcher i HockeyAllsvenskan.

» Bilder från samtliga matcher!

SÖDERTÄLJE - DJURGÅRDEN

Resultat: 1-3

» Ludvig Rensfeldt gjorde 1-0 för bortalaget, 90 sekunder in i den andra perioden, efter att den första perioden slutade mållöst.

» Djurgården tar med sig alla tre poäng efter en kaosartad match som avslutades med tomma läktare.

» Efter tränarbytet har Djurgården nu samlat ihop tio poäng från de senaste fyra matcherna.

Målskyttar Södertälje: Albin Carlson.
Målskyttar Djurgården: Ludvig Rensfeldt, Axel Andersson och Marcus Krüger.

BJÖRKLÖVEN - VÄSTERÅS

Resultat: 1-4

» Kyle Topping, i fortsatt fin form, gjorde sitt femte mål sedan avstängningen när han satte dit 1-0 för sitt Västerås.

» Topping gjorde även sitt andra mål i matchen, vilket bidrog till en imponerande bortaseger i Umeå.

» Niilo Halonen stod för en monsterinsats även ikväll, när han räddade 37 av 38 skott från Björklöven.

Målskyttar Björklöven: Joel Mustonen.
Målskyttar Västerås: Kyle Topping (2), Kalle Loponen och Konstantin Komarek.

NYBRO VIKINGS - VÄSTERVIK

Resultat: 2-1 (efter förlängning)

» Västervik gjorde matchens första mål genom Hugo Gabrielsson, men bara tre minuter senare kvitterade Nichlas Torp med sitt första mål i Nybro-tröjan.

» Den andra och tredje perioden blev mållösa. Efter förlängningen kunde Daniel Ljungman ge Nybro ett extrapoäng och totalt två för kvällen.

» Nybro ligger nu på samma poäng som Mora med lika många matcher spelade, men ligger ändå kvar på sin fjärdeplats i tabellen.

Målskyttar Nybro: Nichlas Torp och Daniel Ljungman.
Målskyttar Västervik: Hugo Gabrielsson.

KALMAR - TINGSRYD

Resultat: 3-2 (efter förlängning)

» Simon Åkerström fortsätter sin imponerande säsong med ytterligare två mål i matchen. Backen har nu sammanlagt gjort 17 poäng.

» Men bara 19 sekunder efter Tingsryds 1-0 mål, kunde Tim Theocharidis återigen fylla på sitt poängkonto och kvittera för hemmalaget.

» Även detta Smålandsmöte går till förlängning, där Victor Laz gör det avgörande målet och ger Kalmar ett extrapoäng för kvällen.

Målskyttar Kalmar: Tim Theocharidis, Jesper Broeng och Victor Laz.
Målskytt Tingsryd: Simon Åkerström (2).

BIK KARLSKOGA - ALMTUNA

Resultat: 2-4

» Efter onsdagsmatchens vinst fortsätter Almtuna sitt fina momentum, när Jakob Ragnarsson gör 1-0.

» Sju minuter in i den andra perioden, efter att Karlskoga kvitterat, återtar Almtuna snabbt ledningen genom Alexander Ljungkrantz.

» Almtuna försvarar sin ledning och vinner till slut matchen med 4-2 vilket resulterar i deras andra raka seger.

Målskytt Karlskoga: Albert Lyckåsen.
Målskyttar Almtuna: Jakob Ragnarsson, Alexander Ljungkrantz (2) och William Eriksson.

MORA - ÖSTERSUND

Resultat: 2-3 (efter förlängning)

» Sebastian Benker ger Östersund, som kämpar för att klättra i tabellen, en fin start på matchen när han trycker dit 1-0.

» Mora krigar sig tillbaka in i matchen med mål från Gustav Willman Borvik och William Pethrus, vilket ger matchen ett förlängningsavgörande.

» Lagkapten Karl Johanssons avgör matchen och bryter därmed Östersunds förlustsvit.

Målskyttar Mora: Gustav William Borvik,
Målskyttar Östersund: Sebastian Benker, Viktor Granholm

AIK - BRYNÄS

Resultat: 5-4 (efter förlängning)

» Oscar Nord gjorde sitt sjätte mål för säsongen när tog AIK ledningen inför ett fullsatt Hovet.

» Ledningen varade inte länge för AIK då Jack Kopacka, redan efter 27 sekunder, kunde kvittera för Brynäs.

» Miks Indrasis gjorde sitt första hattrick för Brynäs under kvällen. Det andra kom med 37 sekunder kvar och det tredje med bara 8 sekunder kvar av den tredje perioden, vilket tog matchen till övertid.

» I förlängningen lyckades AIK vinna efter ett fint samspel mellan Branden Troock och målskytten Gerry Fitzgerald som säkrade två poäng för hemmalaget.

Målskyttar AIK: Oscar Nord, Daniel Muzito-Bagenda, Branden Troock (2) och Gerry Fitzgerald.
Målskyttar Brynäs: Jack Kopacka och Miks Indrasis (3).