Brynäs är fortsatt obesegrade samtidigt som Västerås nollar Djurgården och Tingsryd besegrar Björklöven.

» Greg Scott gjorde ikväll sin första HockeyAllsvenska match. Scott har gjort över 300 matcher i SHL.

» Brynäs har nu vunnit fem raka segrar och är fortsatt den enda obesegrade laget i serien.

» Jack Kopacka går upp på en andra plats i skytteligan efter kvällens två mål.

Målskyttar Brynäs: Jack Kopacka (2), Miks Indrasis, Noel Nordh, Anton Ohlsson och Oskar Kvist.
Målskyttar Karlskoga: Viktor Lang och Hampus Plato.

DJURGÅRDEN - VÄSTERÅS

Resultat: 0-2

» Västerås tar kommandot direkt och går upp i en 2-0 ledning efter bara åtta minuter när Konstantin Komarek fortsätter sin poängskörd.

» Djurgården har nu gått 120 minuter på Hovet utan att göra mål. När ska det vända för Stockholmslaget?

» Ian Blomquist står för 45 räddningar och håller därmed sin första hockeyallsvenska nolla för säsongen!

Målskytt Västerås: Amil Krupic och Konstantin Komarek.

ALMTUNA - AIK

Resultat: 1-2

» Efter första perioden leder Almtuna skottstatistiken med hela 20-0. Det ser man inte ofta.

» AIK lyckas vara effektiva även ikväll och vinner matchen med 2-1 efter Almtuna vunnit skottstatistiken med 44-15.

» Erik Norin i AIK gör poäng för femte matchen i rad.

Målskytt Almtuna: William Falkenhäll.
Målskyttar AIK:
Daniel Muzito-Bagenda och Christoffer Björk.

TINGSRYD - BJÖRKLÖVEN

Resultat: 4-3 (efter förlängning)

» Tingsryd tar en snabb ledning när Lucas Lagerberg gör 1-0 efter bara två minuter.

» Liam Dower Nilsson fortsätter leverera och nu gjort mål i fem raka matcher.

» Tingsryd vinner rättvist matchen efter förlängning. Joachim Nermark stod för det avgörande målet!

Målskyttar Tingsryd: Lucas Lagerberg, Felix Olsson (2) och Joachim Nermark.
Målskyttar Björklöven: Liam Dower Nilsson, Jesper Lindgren och Alexander Wiklund.

VÄSTERVIK - MORA

Resultat: 2-5

» Mora fortsätter sin fina form och tar en 3-0 ledning direkt i första perioden.

» Daniel Ljunggren har nu gjort poäng i fyra raka matcher.

» Mora tar tredje raka segern och går upp på en fjärde placering i tabellen!

Målskytt Västervik: Theo Jacobsson och Vaclav Karabacek.
Målskyttar Mora:
Henrik Eriksson, Chad Yetman, Daniel Ljunggren, Kalle Kratz och Måns Carlsson.

KALMAR - ÖSTERSUND

Resultat: 2-3

» Nyförvärvet Kim Strömberg som har gjort över 500 Liiga matcher gav hemmalaget ledningen i mitten av andra perioden.

» Kalmar hade grepp om matchen men efter två mål på 39 sekunder av Sebastian Fakt och Anton Öhman kunde bortalaget ta hem samtliga poäng.

» Daniel Öhrn står för två framspelningar och är nu uppe på nio poäng för säsongen.

Målskyttar Kalmar: Kim Strömberg och Teemu Väyrynen.