Nybro är ännu gång serieledare efter kvällens vinst mot BIK Karlskoga.

» Bilder från samtliga matcher!

AIK - TINGSRYD

Resultat: 3-4 (efter förlängning)

» Lukas Lagerberg i Tingsryd gör sitt första hockeyallsvenska mål när han ger smålandslaget ledningen åtta minuter in i första perioden.

» Efter en svängig match vinner Tingsryd till slut efter förlängning via Simon Åkerström.

» I och med segern så har Tingsryd nu vunnit fyra raka bortamatcher mot AIK på Hovet.

Målskyttar AIK: Gerry Fitzerald, Zion Nybeck och Kristoff Kontos.
Målskyttar Tingsryd: Lukas Lagerberg, Valdermar Vesterlund, Felix Olsson och Simon Åkerström.

ÖSTERSUND - DJURGÅRDEN

Resultat: 4-1

» Östersund tog ledningen direkt i matchen genom norrmannen Viktor Granholm.

» Östersund vinner matchen rättvist och tar därmed sin andra seger för säsongen.

» Tuff kväll för Djurgården med flera backspelare borta. Det positiva Djurgården kan ta med sig är att just backarna forsätter leverara poäng. Mål för Kevin Karlsson, framspelad av John Norman.

Målskyttar Östersund: Viktor Granholm (2), Sebastian Benker och Daniel Öhrn.
Målskytt Djurgården: Kevin Karlsson.

SÖDERTÄLJE - KALMAR

Resultat: 4-5

» Kalmar fortsätter imponera och efter bara åtta minuter så leder smålandslaget med 2-0.

» Södertälje lyckades vända ett 3-0 underläge till 3-3 på bara 2 minuter i andra perioden.

» Vändingen var dock inte tillräcklig och Kalmar kunde vinna matchen med 5-2 efter ett vinnande mål från kanadensiska stjärnan Tim Theocharidis. Theocharidis stod för två mål och en assist under kvällen.

Målskyttar Södertälje: Jacob Bjerselius, Jacob Dahlström, Emil Alba och Sebastian Dyk.
Målskyttar Kalmar:
Filip Nordström, Tim Theocharidis (2), Tim Welin och Shawn Boudrias.

MORA - VÄSTERÅS

Resultat: 5-0

» Med endast 20 sekunder kvar av första perioden gör Markus Modigs sitt andra mål för säsongen och ger Mora ledningen.

» Mora vinner matchen komfortabelt med 5-0 klättrar upp i tabellen till en femte plats.

» Waltteri Ignatjew står för sin andra raka nolla efter 30 räddningar under kvällen.

Målskyttar Mora: Markus Modigs (2), Roope Laavainen, Henrik Eriksson och Måns Carlsson.

BIK KARLSKOGA - NYBRO VIKINGS

Resultat: 1-2

» Ännu en tuff kväll för Karlskoga som ännu inte tagit ett poäng efter fem spelade matcher.

» Stora kontraster på dessa lagen då Nybro nu är uppe i serieledning i och med kvällens seger.

» Junioren Hugo Fransson fortsätter imponera och står nu på fyra poäng under säsongsinledningen.

Målskytt Karlskoga: Hampus Plato.
Målskyttar Nybro:
Juho Liuksiala och Hugo Fransson.

BJÖRKLÖVEN - ALMTUNA

Resultat: 2-5

» William Eriksson ger Almtuna ledningen mot sin gamla klubb. Eriksson har spelat 198 matcher för Björklöven.

» Redan i andra perioden sprang Almtuna iväg när Jacob Svensson utökade upp till 3-0 för bortalaget. Almtuna vinner sedan matchen med 5-2 och går upp på en tredjeplats i tabellen tät bakom Björklöven.

» Björklövens Liam Dower Nilsson fortsätter sin powerplay-trend och gör sitt sjätte PP-mål för säsongen.

Målskyttar Björklöven: Liam Dower Nilsson och Jesper Lindgren.