Tredje raka mållösa hemmamatchen för Brynäs, Voutilainen med ännu en nolla, och Djurgården som börjar hitta formen på riktigt. Det och mycket mer när vi summerar kvällen.

» Bilder från samtliga matcher!

BRYNÄS - SÖDERTÄLJE

Resultat: 0-2

» Efter en mållös första period med där bortalaget var dominanta så lyckades Södertälje till slut ta ledningen via Stelio Mattheos som gör sitt första mål för klubben.

» Brynäs blir mållösa för tredje hemmamatchen i rad och Södertälje tar med sig alla poäng hem till Scaniarinken.

» Södertälje klättrar två placeringar i tabellen och ligger nu på en femteplats.

Målskyttar Södertälje: Stelio Mattheos och Viktor Grahn.

BJÖRKLÖVEN - AIK

Resultat: 4-0

» Matchen var till en början målsnål, men under den tredje perioden växlade hemmalaget upp tempot och gjorde fyra mål vilket resulterade i tre nya poäng.

» Joona Voutilainen håller nollan ännu en gång vilket blir hans fjärde nolla för säsongen.

» Björklöven utökar sin serieledning då Brynäs föll parallellt hemma mot Södertälje.

Målskyttar Björklöven: Scott Pooley, Fredric Weigel, Alexander Wiklund och Myles Powell.

DJURGÅRDEN - BIK KARLSKOGA

Resultat: 3-2

» 18-årige Melvin Wersäll sätter dit sitt första hockeyallsvenska mål när han gör 1-0 på Hovet.

» Efter en svängig tillställning och mycket känslor på isen så säkrar Djurgården tre poäng.

» I och med segern ikväll har Djurgården nu vunnit sju raka matcher mot Karlskoga.

Målskyttar Djurgården: Melvin Wersäll, Olle Liss och Arvid Costmar.
Målskyttar Karlskoga: Jesper Norbäck och Albert Lyckåsen.

VÄSTERÅS - MORA

Resultat: 2-3

» Målen regnade in i den första perioden och redan efter 14 spelade minuter var ställningen 2-2 i ABB Arena Nord. Filip Björkman stod för båda Moras mål.

» Roope Laavainen kunde återta ledningen för Mora i den andra perioden när han tryckte dit ett rejält slagskott i numerärt överläge. Och målet skulle räcka för seger.

» Mora vinner matchen med 3-2 efter Waltteri Ignatjew ännu en match stått för en enastående prestation när han räddar 34 av 36 skott.

Målskyttar Västerås: Nick Hutchison och Kyle Topping.
Målskyttar Mora: Filip Björkman (2) och Roope Laavainen.

TINGSRYD - NYBRO VIKINGS

Resultat: 2-4

» Bortalaget tog en snabb ledning i matchen, när Jesper Kandergård redan efter tre minuters spel gjorde 1-0.

» Matchen bjöd på sju mål och Nybro kunde hålla ut flera ledningar och få med sig samtliga poäng.

» Segern var Nybros andra mot Tingsryd denna säsongen och med kvällens tre poäng så går man upp på en fjärde placering i tabellen.

Målskyttar Tingsryd: Felix Olsson och Joachim Nermark.
Målskyttar Nybro: Jesper Kandergård, Eskild Wold, Alexander Molldén och Daniel Ljungman.

ALMTUNA - KALMAR

Resultat: 4-1

» Efter sin tunga period så fick Almtuna äntligen den perfekta starten, då Elliot Ekmark gjorde 1-0 för hemmalaget redan efter 27 sekunder.

» Almtuna ångade på och gjorde både 2- och 3-0 i den första perioden.

» Hemmalaget kunde hålla undan och tog därmed en efterlängtad trepoängare med fyra raka förluster i bagaget.

Målskyttar Almtuna: William Proos, William Eriksson, Hugo Blixt och Hampus Halrestam.
Målskytt Kalmar: Filip Nordström.