Då var veckan slut i HockeyAllsvenskan och vi summerar de två sista matcherna.

» Bilder från samtliga matcher!

TINGSRYD - SÖDERTÄLJE

Resultat: 1-3

» Bara 50 sekunder in i matchen tog Södertälje ledningen. Och vem var det som gjorde det? Självklart var det Marcus Eriksson.

» Marcus Eriksson gör även 2-0 i matchen och tre poäng var nära.

» Matchen slutar 3-1 och Södertälje tar därmed sin fjärde raka seger och klättrar i tabellen upp på en sjundeplats.

Målskyttar Tingsryd: Trent Bourque.
Målskyttar Södertälje: Marcus Eriksson (2) och Filiph Engsund.

BIK KARLSKOGA - BJÖRKLÖVEN

Resultat: 5-4

» Theodor Pistek kunde ge Karlskoga ledningen i den första perioden, innan matchen exploderade med mål under den andra perioden.

» Myles Powell kvitterade med sin tionde kasse för säsongen, och matchen svängde rejält med hela sex mål i den andra perioden.

» Hemmalaget lyckades vända matchen från 2-4 till 5-4, med ett avgörande mål från Eskild Bakke Olsen, och tog därmed sin femte seger på de senaste sex matcherna.

Målskyttar Karlskoga: Theodor Pistek, Rikard Olsen, Eskild Bakke Olsen (2) och Jesper Kokkonen.
Målskyttar Björklöven: Myles Powell, Nicolai Meyer, Alexamder Wiklund och Kim Johansson.