Hållna nollor, säsongens första hattrick och nya serieledare! Kvällen bjöd på lite gott och blandat.

» Bilder från samtliga matcher!

DJURGÅRDEN - MORA

Resultat: 0-4

» Förra säsongens målkung Johan Persson fortsätter hitta nätet då han gör mål för andra matchen i rad! Såklart framspelad av Daniel Ljunggren.

» Waltteri Ignatjew håller sin första nolla för säsongen med sina 26 räddningar ikväll!

» Detta var första gången sedan 2017 som Djurgården inte lyckats göra mål mot Mora.

Målskyttar Mora: Johan Persson, Chad Yetman (2) och Daniel Ljunggren.

NYBRO VIKINGS - AIK

Resultat: 0-6

» Efter en trög inledning kunde AIK, genom säsongens första hattrickskytt, göra 1-0 för bortalaget.

» Väl i andra perioden rann matchen iväg och Branden Troock kunde trycka dit sitt tredje mål för kvällen med 30 sekunder kvar av perioden.

» Antoine Bibeau höll sin första nolla för säsongen ikväll!

» Förlusten innebar Nybros första tappade poäng för säsongen.

Målskyttar AIK: Branden Troock (3), Daniel Muzito-Bagenda, Tom Hedberg och Zion Nybeck.

VÄSTERÅS - BJÖRKLÖVEN

Resultat: 2-5

» Liam Dower Nilsson gör två mål och sitt FEMTE powerplaymål för säsongen. Junioren leder nu skytteligan tillsammans med Branden Troock.

» Förvisso tung förlust för Västerås men Konstantin Komarek gör 1+1 och går upp i delad poängligaledning med sina åtta för säsongen.

» Joona Voutilainen står ännu en gång för en grym insats och avslutar kvällen med en fin räddningsprocent på 94,7%.

Målskyttar Västerås: Konstantin Komarek och Amil Krupic.
Målskyttar Björklöven:
Liam Dower Nilsson (2), Kim Johansson, Nick Schilkey och Myles Powell.

ALMTUNA - SÖDERTÄLJE

Resultat: 4-1

» Södertälje fick i mitten av andra perioden chansen att ta ledningen via en straff men det blev en miss från Emil Alba och Almtuna kunde redan en minut senare ta en 1-0 ledning.

» Elliot Ekmark fortsätter vara formstark och gör två mål. Totalt har han gjort fyra mål och sex poäng hittills.

» Linus Videll fick äntligen öppna målskyttet för säsongen när han reducerade till 2-1. Men det räckte inte för Södertälje som förlorade matchen med 4-1.

Målskyttar Almtuna: Carl Wassenius, Elliot Ekmark (2) och Marcus Karlström.
Målskytt Södertälje:
Linus Videll.

KALMAR - BIK KARLSKOGA

Resultat: 3-2

» BIK Karlskoga tog ledningen tidigt i matchen genom Simen Andre Edvardsen som fick göra sitt andra mål för säsongen.

» Efter en 2-0 ledning för BIK kunde Kalmar gör en heroisk comeback och göra 3-2 målet med bara 18 sekunder kvar i tredje perioden. A.J. Vanderbeck gjorde det avgörande målet.

» Tim Theocharidis fortsätter ösa på med ett nytt mål och en framspelning. Han delar nu poängligaledningen med Komarek i Västerås.

Målskyttar Kalmar: Teemu Väyrynen, Tim Theocharidis och A.J. Vanderbeck.