Tre förlängningar, fem av sex bortavinster och ett Nybro som nu toppar tabellen!

» Bilder från samtliga matcher!

AIK - BJÖRKLÖVEN

Resultat: 1-4

» Alexander Wiklund gjorde HockeyAllsvenskans första boxplaymål för säsongens när han gav sitt Björklöven ledningen i mitten av första perioden.

» Myles Powell stängde definitivt matchen vid 4-0 när han fick göra sitt första mål i Björklöven.

» Som tröst för kvällen lyckades Branden Troock göra sitt första mål i AIK-tröjan!

Målskytt AIK: Branden Troock
Målskyttar Björklöven:
Alexander Wiklund, Joel Mustonen, Scott Pooley och Myles Powell.

MORA - NYBRO VIKINGS

Resultat: 1-3

» Måns Carlsson utmanar redan om priset för Årets assist när han framspelar Markus Modigs till 1-0 Mora.

» Nybro vänder till slut matchen från underläge till 3-1 och tar sin andra raka seger.

» I och med segern mot Mora går Nybro upp i ensam ligaledning för Brynäs och Djurgården.

Målskytt Mora: Markus Modigs.
Målskyttar Nybro:
Rihards Marenis, Janne Väyrynen och Juho Liuksiala.

VÄSTERÅS - BRYNÄS

Resultat: 4-5 (efter förlängning)

» Noel Nordh gör sitt tredje poäng för säsongen när han sätter dit sitt första hockeyallsvenska mål tidigt i första perioden. Assist stod Brynäs andra juniorstjärna Anton Ohlsson för.

» Jack Kopacka gör mål för andra matchen i rad och har etablerat sig som en riktig publikfavorit hos Brynäs-supportrarna!

» Västerås vänder underläge 1-4 till 4-4 men förlorar under förlänging då Anton Rödin avgör med sitt andra mål för säsongen.

Målskyttar Västerås: Erik Flood, Kalle Loponen, Shane Gersich och Kyle Topping.
Målskyttar Brynäs:
Noel Nordh, Jack Kopacka, Linus Ölund, Miks Indrasis och Anton Rödin.

BIK KARLSKOGA - TINGSRYD

Resultat: 2-4

» Karlskoga gav det ett försök och reducerade till både 1-3 och 2-3 men det var försent för hemmalaget.

» Trent Bourque (Tingsryd) och Simen Andre Edvardsen (BIK) gjorde sina första tävlingsmål för respektive klubb.

Målskyttar BIK Karlskoga: Simen Andre Edvardsen och Jesper Kokkonen.
Målskyttar Tingsryd:
Gustav Olhaver (2), Trent Bourque och Jonatan Harju.

KALMAR - ALMTUNA

Resultat: 5-4 (efter förlängning)

» Lagkapten Sebastian Ottosson fick göra Kalmars historiska första mål på hemmais i HockeyAllsvenskan.

» Almtuna var nära på en otrolig comeback då de vände 0-3 till 4-3. Kalmar var dock snäppet starkare och lyckades komma tillbaka för att sedan avgöra efter förlängning.

» Tim Theocharidis fortsätter ånga på. Backen stod för ett mål och två assist vilket gör att han går upp i ensam poängligaledning.

Målskyttar Kalmar: Sebastian Ottosson, Tatu Kokkola, Adam Hirsch, Jimmy Andersson och Tim Theocharidis.
Målskyttar Almtuna:
Alexander Ljungkrantz (2) och Anton Klint (2).

VÄSTERVIK - DJURGÅRDEN

Resultat: 2-3 (efter förlängning)

» Västervik chockade Djurgården när tjeckiska Vaclav Karabacek öppnade målskyttet tidigt i första perioden.

» Efter en mållös andra period lyckades Djurgården kvittera och ta det hela till förlängning.

» Väl i förlängning tog det inte lång tid innan Kevin Karlsson kunde avgöra för bortalaget efter bara 10 sekunder.

Målskyttar Västervik: Vaclav Karabacek och Theo Jacobsson.