Stora hyllningar till Tobias Forsberg
Publicerad: 2019-01-05
Under fredagskvällen så kärleksbombade hockey-Sverige Tobias Forsberg - bland annat i Tegera Arena och i Plivit Trade hallen.

Leksands Tobias Forsberg råkade ut för en allvarlig skada efter att ha rammat in i sargen med huvudet före i hemmamatchen mot Almtuna den 26 december.

Han fördes av isen med bår, flögs med ambulanshelikopter till sjukhus och förflyttades sedan till akademiska sjukhuset i Uppsala där han nu vårdas.

All information om läget för Tobias ges via hans agent Michael Reander. Senaste uppdateringen kom siste december:

"Tobias är på ett bra ställe och får den bästa vård och stöttning han kan få. Skadan är allvarlig och det kommer därför att dröja innan mer information om Tobias hälsa kommer att kunna ges. Precis som tidigare är det viktigaste för Tobias just nu att få lugn och ro samt att all hans kraft och energi kan läggas på återhämtning tillsammans med sina närmaste", skrev Reander på Leksands hemsida då.

Sedan olyckan så har Tobias Forsberg fått massor av hälsningar och stöttningar.

Under fredagskvällen så kom nya initiativ.

I matchminut 19 (Tobias Forsbergs tröjnummer) i Tegera Arena mellan Leksand och AIK så ställde sig hela publiken upp (även AIK-supportrarna), höjde sin halsdukar och skanderade "kämpa Tobbe".

I Plivit Trade hallen så visade fansen i både Västervik och Oskarshamn sin stöttning med banderoller.

kämpaTobbe

BILDER

{!A}

Jonas Gustavsson