MODO har gjort klart med Frank Corrado

1 juni 2020 11:30

MODO förstärker backsidan med Frank Corrado som därmed är klar för sin första sejour i Europa.


Frank Corrado har gjort 76 matcher i NHL, men framförallt byggt en framgångsrik AHL-karriär där han hunnit med 85 poäng på 250 matcher genom åren.

Den kanandensiske backen, som närmast kommer från Belleville Senators, väljer nu att testa Europa för första gången.

27-åringen är klar för spel i MODO. Avtalet är skrivet på ett år.

– Vi är väldigt glada att Frank Corrado är klar för spel i MODO Hockey. Han har haft viktiga roller i klubbar han tidigare representerat i AHL och allt vi sett och hört om honom är att han alltid sätter laget i första hand. Som spelare har han flera fina kvaliteter, men tvekar inte heller att göra skitjobbet och är väldigt professionell och noggrann med allt från förberedelser i gymmet samt inför matcher, säger MODO-sportchefen Fredrik Glader till klubbens hemsida.

Corrado:

– MODO Hockey är en välkänd organisation och när klubben visade intresse kollade jag upp med spelare jag känner och har spelat tillsammans med. Alla berättade om staden och om hur engagemanget för ishockey var stort. Jag har spelat med Anthony Peters och har pratat med bland annat honom och Henrik Sedin. Sedin berättade om hur fansen, staden och laget har ett gemensamt mål med att komma tillbaka till SHL och det ser jag fram emot att vara en del av.

Läs mer på MODO:s hemsida

» Transfercentralen - få full koll på silly season!