Elon blir det nya hemmalaget och huvudpartner i HockeyAllsvenskan

24 september 2021 13:15

HockeyAllsvenskan och Elon inleder ett omfattande samarbete, där Elon blir officiell huvudpartner och som genom sin lokala närvaro blir en viktig samarbetspartner till Sveriges mest underhållande liga, HockeyAllsvenskan.


– Fantastiskt kul att få välkomna Elon som det nya hemmalaget och huvudpartner till HockeyAllsvenskan. Elon kommer med sitt stora lokala engagemang över hela Sverige tillsammans med HockeyAllsvenskan och klubbarna utveckla ligan och svensk hockey, säger Gabriel Monidelle, VD på HockeyAllsvenskan.

– Elon vill vara med och utveckla, inspirera och bidra på hemmaplan och tillsammans med HockeyAllsvenskan skapas ännu fler möjligheter att komma nära våra kunder och erbjuda våra produkter som underlättar i hemmet, säger Christian Dahlborg, marknadschef på Elon.

Fakta om Elon

Elon är ett ledande företag för den frivilliga fackhandeln inom hemprodukter, och finns i de nordiska länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. I Sverige finns idag ca 420 Elon-butiker under varumärket Elon och Elon Ljud & Bild. Elon-butikernas fokus ligger på vitvaror och hemelektronik som gör kundens vardag lite enklare. Lokala, drivna entreprenörer med ett starkt varumärke och centrala funktioner som logistik, IT och marknadsföring gör Elon till en stark spelare. Under 2020 mottog Elon priserna som Årets vitvarukedja av Retailer of the Year och Årets ledare vid Retail Awards. 2021 vann Elon sin kategori i Empati Grand Prix.