Matchguide: Jeremy Boyce hyllas i Timrå

29 november 2019 10:00

Ikväll kommer Jeremy Boyce att hyllas för att ha spelat 500 matcher i Timrå. Fredagen bjuder på full omgång och totalt sju matcher i Sveriges mest underhållande liga!


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

19.00 Västerås - Vita Hästen, ABB Arena
19.00 Timrå - Björklöven, NHK Arena
19.00 Mora - Västervik, Jalas Arena
19.00 Södertälje - AIK, Scaniarinken
19.00 MODO - Tingsryd, Fjällräven Center
19.00 Almtuna - Kristianstad, Gränbyhallen
19.00 Karlskrona - Karlskoga, NKT-Arena Karlskrona

C MORE STUDIOSÄNDNING

C More sänder Timrå mot Björklöven ikväll. Då bjuds det bland annat på det här:

» Inför matchen blir det intervjuer med Sebastian Ohlsson, Timrå, och Zach Palmquist, Björklöven.
» Spelarkorrarna Sebastian Hartmann, Timrå, och Fredric Andersson, Björklöven, bjuder på inside-material.
» I första pausen blir det en längre intervju med Timrå-trotjänaren Jeremy Boyce som spelade sin 500:e match i klubben i onsdags.
» I andra pausen lyfter C More-experten Harald Lückner fram Björklövens framgångsrecept.
» Alla mål från alla matcher.

TABELL

VÄRT ATT VETA

» Ett formstarkt möte väntar. Västerås har tre raka segrar och vann mot formstarka topplaget Timrå senast medan Vita Hästen har sex raka vinster och poäng i elva av de tolv senaste kamperna.

» Västerås har just nu en effektiv förstakedja i form av Viktor Hertzberg, Kelsey Tessier och Sebastian Benker som har kombinerat in fjorton poäng på de tre senaste matcherna. Benker har gjort mål i fyra raka matcher.

» Linus Andersson blev segerskytt för Vita Hästen mot Södertälje senast. Han har nu gjort mål i två raka matcher och totalt fem mål på de åtta senaste kamperna.

» Efter fem raka segrar så tog segertåget slut för Timrå senast. Laget 2-4-föll mot Västerås.

» Björklöven, som toppar tabellen och som har skapat en lucka på åtta poäng ner till tredjeplatsen, har vunnit sju raka matcher. Senast slog Löven tillbaka serietrean Karlskoga med 5-2 på bortaplan.

» Jeremy Boyce spelade sin 500:e match i Timrås dress i onsdags. Ikväll kommer han att hyllas för den prestationen i NHK Arena. Det anmärkningsvärda? Boyce har spelat hela karriären i Timrå, och han når 500 matcher redan som 26-åring.

» Mora har bara vunnit en av de tio senaste matcherna, men då ska det också påpekas att bara tre av de tio matcherna spelats hemma i Jalas Arena. Resten av matcherna har spelats på bortaplan.

» Efter sju matcher utan någon trepoängare så fick Västervik till ett trendbrott senast när det blev en 3-1-seger mot AIK på Hovet.

» Mora fortsätter att fylla på truppen. Dan Bakala, Dustin Gazley och Brant Harris har gjort ett gäng matcher med laget nu, Brendan Ranford debuterade i tisdags och ikväll hoppas klubben att Isak Pantzare, som värvades in från Oskarshamn igår, ska kunna debutera.

» Snacka om viktigt möte. Södertälje ligger näst sist och AIK ligger sist i tabellen, och det skiljer sex poäng mellan dem. Samtidigt har SSK en pinne upp till Mora närmast ovanför det negativa kvalstrecket.

» Båda lagen brottas med formen. Södertälje står på fyra raka förluster medan AIK bara har en seger på de tretton senaste kamperna.

» AIK:s Jacob Svensson har gjort mål i tre raka matcher.

» MODO föll senast mot Almtuna, men har en fin form med fjorton segrar på de sexton senaste matcherna. Hemma i Fjällräven Center har MODO tio raka segrar, och har tagit poäng i säsongens samtliga elva hemmamatcher.

» Tingsryd är i fin form med fyra raka vinster. Senast blev det en 5-3-viktoria hemma mot Mora.

» Tingsryds Anton Svensson och Felix Olsson är i fin form, de har gjort sju respektive sex poäng på de fyra senaste matcherna.

» Två lag som kommer från trendbrott möts. Efter tre raka nederlag så vann Almtuna mot MODO med 2-0 i tisdags, och efter fem raka förluster så lyckades Kristianstad besegra Karlskrona med 3-1 i onsdags.

» Almtunas William Wiå har gjort mål i tre raka matcher.

» Almtuna och Kristianstad har mötts tre gånger under 2019 och Kristianstad har vunnit samtliga tre möten med uddamålet (två matcher har varit kryss efter 60 minuter). KIK vann båda matcherna i kvalserien i våras, och även första mötet i höst. Nytt tajt möte ikväll?

» Efter åtta raka matcher med poäng så har Karlskrona nu förlorat två raka matcher. Senast blev det en 1-3-förlust mot Kristianstad. KHK har spelat fem raka matcher utan att ha tagit någon trepoängare.

» För första gången den här säsongen har Karlskoga förlorat två matcher i följd (1-3 mot Timrå och 2-5 mot Björklöven).

» Karlskrona har lånat in Elmer Söderblom från Frölunda i ett par veckor och han väntas debutera ikväll. 18-åringen, som draftades av Detroit Red Wings i somras, har svarat för 35 poäng på 22 matcher i J20 SuperElit i höst.