Följ alla matcher i HockeyAllsvenskan Live
Publicerad: 2018-09-21
Idag drar HockeyAllsvenskan igång - och du följer alla matcherna på ett enkelt sätt med HockeyAllsvenskan Live där du har "just nu"-koll på resultat och tabell.

Nu släpps pucken i HockeyAllsvenskan!

Sveriges mest underhållande liga är rock'n'roll och häftig både på plats i arenorna och i C More - och du kan samtidigt följa alla matcher parallellt i vår tjänst HockeyAllsvenskan Live!

Där får du målpling från alla arenor (eller de matcher du väljer att följa), ser hela tiden resultaten och kan följa utvecklingen i tabellen i takt med att mål trillar in och resultat förändras.

HockeyAllsvenkan Live är igång alla matchkvällar - och på onsdagar och fredagar finns dessutom en moderator på plats som ger förutsättningarna i form av laguppställningar, flikar in intressant information, plockar in sociala medier-innehåll och släpper igenom just dina kommentarer och reflektioner om matcherna.

En perfekt tjänst för dig som antingen inte har möjlighet att besöka arenorna eller följa matcherna via C More, eller som samtidigt som du är i arenan eller sitter i teve-soffan vill ha koll på hur det går i alla matcher.

Under säsongen kommer HockeyAllsvenskan Live-tjänsten att byggas ut mer fler funktioner. Du som kommenterar kommer få fler möjligheter att dela med dig av bilder och annat material, det kommer att integreras mer statistik i olika former, funktioner kommer för att du ska kunna selektera innehållet ytterligare så att du kan få precis det flöde du vill ha.

HockeyAllsvenskan Live drar igång klockan 18.00 idag - häng med oss där:

» HockeyAllsvenskan Live

HockeyAllsvenskan