Albin Johansson stannar i Tingsryd

2 juni 2020 09:40

Albin Johansson kommer från en skadedrabbad säsong men är nu klar för en fortsättning i Tingsryd.


Albin Johansson hann bara spela sju matcher i höstas innan han blev skadad. Comebacken skedde först i slutet av februari, och backen stannade på blott tolv spelade matcher under säsongen.

Trots skadeproblematiken så är 24-åringen nu klar för en fortsättning i Tingsryd.

Johansson, som tidigare spelat allsvenskt med Mora, Västerås, AIK och Pantern, har kritat under ett nytt ettårsavtal med Taif.

– Vi är glada över att kunna förlänga med Albin, han blir nästan som ett nyförvärv med tanke på hans skadefyllda säsong vilket även gör Albin väldigt revanschsugen. Vi vet vad vi får av Albin i form av en stark defensivt skridskostark back, med stor arbetsmoral och en riktigt bra karaktär som ställer höga krav på sig själv och sin omgivning, säger Tingsryds tränare och sportchef Magnus Bogren till klubbens hemsida.

Johansson:

– Med tanke på att jag var skadad förra säsongen så känns det skönt att få visa att jag kan spela. Jag är så glad över att få komma tillbaka till Tingsryd, för den gemenskapen vi hade förra säsongen tillsammans med det gänget var helt fantastisk. Det ska bli kul att vara delaktig ytterliagre ett år och ta det vidare ett steg till.

Läs mer på Tingsryds hemsida

» Transfercentralen - få full koll på silly season!