Bejmo låg bakom Moras seger
Publicerad: 2016-03-02

Emil Bejmo sköt två av målen när Mora tog en tung bortaseger mot Karlskoga i Slutspelsserien.

Mora fick en drömstart i Slutspelsserien efter att ha 3-2-vunnit mot Karlskoga på bortaplan.

Victor Backman blev mållös i sina 13 allsvenska matcher med Mora - men slog till direkt i kvalet när han gjorde 1-0.

Sedan steg Emil Bejmo in i handlingen och sköt både 2-1 i slutet av första perioden och 3-1 i början av den andra perioden - två mål som avgjorde matchen.

Jacob Johansson i kassen svarade för 22 räddningar på 24 skott, och hade stor del i segern.

Vinsten för Mora innebär att dalalaget hoppar upp till tredjeplatsen i tabellen, på samma poäng som tvåan Almtuna och tre poäng efter ettan Oskarshamn.

Karlskoga, som nu ligger femma i serien, fick sina mål genom Marcus Nilsson och David Rundqvist.

Matchstatistik: Karlskoga-Mora 2-3

Matchens höjdpunkter i videoformat kommer att finnas tillgängliga 3:e mars klockan 07.00 på HockeyAllsvenskan Play.