Dags för frukosthockey – vakna med Hockeymorgon!

14 mars 2023 11:40

Under slutspelet kommer hockeysupportrar kunna vakna upp till de senaste nyheterna och hockeysnackisarna när SHL, HockeyAllsvenskan och Dobb tillsammans startar Hockeymorgon. Varje vardag mellan 8:00-9:00 snackas gårdagens matcher ned tillsammans med programledarna Niclas Norlindh och SDHL-spelaren Johanna Lagus samt aktuella gäster.


Hockeymorgon är en gemensam satsning med SHL och Dobb tillsammans med HockeyAllsvenskan och C More. Fokus kommer att vara på slutspelet i SHL men även de hetaste nyheterna från SDHL och HockeyAllsvenskan.

– Vi tycker att det är superroligt att tillsammans med Dobb kunna bjuda alla hockeyintresserade på matigt hockeyinnehåll under slutspelet och även visa upp fler profiler från våra verksamheter på ett nytt sätt, säger SHL:s VD Jenny Silfverstrand.

– I mars och april är hockeyn som hetast när alla slutspel rullar och därför känns det fantastiskt att kunna krydda allas hockeyintresse med en daglig dos Hockeymorgon varje vardag, säger Gabriel Monidelle, VD HockeyAllsvenskan.

Formatet bygger på framgångsrika konceptet Fotbollsmorgon men nu skräddarsytt till alla hockeytörstande individer runt om i landet.

– Vi har onekligen blivit morgonpigga på Dobb, likaså våra trogna tittare och lyssnare som idag är över 300 000 till antalet. Nu med Hockeymorgon vill vi bli en given underhållande del av alla Hockeyintresserades tandborstning, skolskjuts, hundpromenader och pendling, säger Michael Fahlstedt VD Dobb.

Programmet kommer att sändas live på Youtube och Twitch samt som podd senare samma dag. Premiären sker redan på torsdag 16 mars kl 08:00.

– Det ska bli hur roligt som helst att vara med på den här satsningen! Som SHL-älskare, hockeynörd och pratkvarn känns det perfekt att få inleda varje morgon under slutspelsbubblan med att snacka av sig till morgonkaffet! Vi ska ha väldigt kul, men även grotta ner oss i det allra hetaste, säger programledaren Nicklas Norlindh.

Om Hockeymorgon
Hockeymorgon är ett nyhetsprogram som sänds varje vardag mellan 8:00-9:00 med start 16 mars. Programmet grottar ner i de senaste nyheterna och hockeysnackisarna med fokus på slutspelet i SHL men även de hetaste nyheterna från SDHL och HockeyAllsvenskan. Hockeymorgon leds av mediaprofilen tillika hockeynörden Niclas Norlindh samt SDHL-spelaren Johanna Lagus. Dessutom gästas programmet dagligen av aktuella gäster på plats i studion eller från det egna frukostbordet via länk. Hockeymorgon sänds live via Youtube och Twitch samt som podcast efter programmets slut.