Warrior: "Samarbetet har utvecklats mycket under åren"

10 mars 2022 11:30

HockeyAllsvenskan är starkare än någonsin och är det tack vare viktiga samarbetspartners. Under Marknadsveckan 2022 kommer ligan att lyfta fram partners och deras engagemang i ligan. Nu är vi framme vid Warrior!


Warrior är officiell huvudpartner till HockeyAllsvenskan och samarbetet har pågått de tre senaste åren.

– Samarbetet har utvecklats mycket genom åren. Vi började med en del och sedan har det blivit mer och mer. Vi hoppas fortsätta utvecklas tillsammans, säger Jonas Karlsson från Warrior Hockey.

Warrior är exklusiv leverantör av domarutrustningen i ligan. Företaget har tillsammans med tidigare domaren Peter Lyth tagit fram en specialdesignad domartröja som bara finns i HockeyAllsvenskan. Till den här säsongen har logotyperna på tröjan sublimerats och nummerplattan har blivit fyrkantig istället för rund.

– Vi har ett nära samarbete med domarna och tycker det är kul med deras engagemang, säger Karlsson.

Warrior, som också är leverantörer till två av klubbarna i HockeyAllsvenskan, syns även på matchpucken och har dessutom tagit fram målvakternas flaskhållare på målburarna tillsammans med iQ fuel (som också är partner till ligan).

– Warrior är en partner som till mångt och mycket liknar oss. Vi har en gemensam strävan om att skapa förändring tillsammans. Deras framåtlutade inställning gör att vi ständigt utvecklas i vårt samarbete, där den exklusiva domartröjan är ett exempel på detta, säger Linnea Leijonklo, Kommersiell Chef på HockeyAllsvenskan.

» Läs mer om Warrior