Leksand plockar in Hugo Enock på tryout
Publicerad: 2018-10-27
Leksand förstärker backsidan genom att plocka in Hugo Enock på en tryout som gäller i en och en halv vecka.

Efter matchen mot Västerås igår meddelade Leksand att britten Ben O'Connor bryter avtalet med klubben av personliga skäl och flyttar hem till Sheffield.

För att fylla upp tomrummet på backplats så plockar dalalaget nu in Hugo Enock på en tryout som gäller i en och en halv vecka (fram till sjätte november).

Enock spelade ifjol med Timrå i HockeyAllsvenskan och var med när laget gick upp i SHL. Efter säsongen fick 20-åringen dock inget nytt avtal.

I höst var tanken att det skulle bli spel i ECHL men han valde att flytta hem till Sverige av personliga skäl och här hemma har det blivit fem matcher med Filipstad i division två.

– Jag ser fram emot att komma till Leksand, föreningen och den fina hockeykulturen som finns i bygden. Att få komma igång med laget kommer bli väldigt kul och jag skall försöka kriga till mig en plats i laget under den tid jag har fått. Det här är en bra chans för mig att starta om och utvecklas som spelare, säger Hugo Enock till Leksands hemsida.

Läs mer på Leksands hemsida

ARKIV

Hugo Enocks pappa Håkan Enock ser alltid sin sons matcher. Alltid. Här är ett reportage med Håkan Enock från 19 januari 2018:


Jonas Gustavsson