Hemma
Södertälje
SSK
Borta
MoDo
MoDo

Dramatiskt slut när MODO tog två poäng

22 november 2017 21:46

Det blev ett dramatiskt slut och avgörande mellan Södertälje och MODO. Södertälje kvitterade i slutet men MODO knep extrapoängen på övertid.


Södertälje har visat en fin form på slutet med sina tre raka vinster. Under onsdagen tog de emot MODO som kommer till spel med en vinst bakom sig. Det skulle dock dröja till den andra perioden innan publiken fick se det första målet.

Det bjöd hemmalaget på i spel fem mot fyra genom Fredric Wiegel. MODO lyckades kvittera bara några minuter senare den andra perioden slutade oavgjort.

Den sista perioden bjöd på en riktigt dramatisk upplösning på matchen. Gästerna gick tidigt ifrån till 1-3 efter två snabba mål. Victor Öhman gjorde första målet innan brodern Oscar Öhman utökade ledningen.

I det skedet kändes det mesta avgjort. Men Södertälje kom tillbaka starkt med bara ett par minuter kvar att spela, och tog det till förlängning. Först reducerade Stefan Gråhns i powerplay innan Fredric Wiegel var på pucken och kvitterade med sitt andra i matchen.

Under förlängningen drog gästerna det längsta strået till sist. Victor Berglund passade på att göra sitt första mål i år vilket avgjorde matchen.

Statistik: Södertälje - MODO 3-4 (OT)

HIGHLIGHTS