Hemma
Timrå
TIK
Borta
Västervik
VVIK

Matchguide: Andra ronden mellan Timrå och Västervik!

5 april 2021 09:30

Timrå vann den första semifinalmatchen mot Västervik. Ikväll väntar andra ronden som även den spelas i NHC Arena.


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

19.00 Timrå - Västervik, NHC Arena

MATCHSERIEN

VÄRT ATT VETA

» Semifinalen spelas i bäst av sju matcher där vinnaren går vidare till final!

» Västervik vann den första semifinalen i NHC Arena med 3-1. Zach Budish sköt 1-0 för Västervik, men sedan vände Timrå på matchen via tre raka mål inprickade av Jonathan Dahlén, Jacob Olofsson och Jacob Blomqvist.

» Timrå-målvakten Jacob Johansson gjorde en kanonmatch i lördags. Han motade 32 av 33 skott och noterade en räddningsprocent på 97,0 %.

» Västervik startade bäst i första matchen. Timrå kom mer och mer i takt med att minuterna spelades. "Jag tänker inte bjuda på några taktiska detaljer, men vi kommer att vara på tårna direkt från start. Det kan jag lova. Det blir ett hungrigare och mer aggressivt Timrå", säger assisterande Timrå-tränaren Ante Karlsson till hockeypuls.se.

» Västervik-sportchefen Emil Georgsson var nöjd med allt utom målskyttet i den första matchen. "Jag tycker annars vi står upp bra och är tunga att möta. Vi ska bara fortsätta med det vi gör. Gäller bara att få in puckarna", säger han till dagensvastervik.se.

» Timrå har alla spelare tillgängliga. Västerviks Connor Jones fick matchstraff senast men ingen ytterligare påföljd och spelar därmed ikväll. Det finns frågetecken för Viktor Liljegren som utgick i första matchen.