COOP är HockeyAllsvenskans hållbarhetspartner och ett kooperativ som ägs av sina 3,7 miljoner medlemmar.

Coops löfte till kunden är att alltid leverera en prisvärd och hållbar matglädje. Idag finns det ungefär 800 Coop-butiker i Sverige, från Norr till söder.

Som ett led i vårt hållbarhetsarbete på HockeyAllsvenskan stöttar Coop alla 14 klubbar med Änglamarks miljömärkta tvättmedel, duschtvål och hårschampo, totalt över 20 000 tvättar per år. Tack Coop!

HÅLLBARHET

Som ett led i vårt hållbarhetsarbete stöttar Coop alla klubbar med Änglamarks miljömärkta tvättmedel, duschtvål och hårschampo - fritt från färgämnen, parfym och rekommenderas av Asthma Allergy Nordic.

Änglamark finns bara på Coop och har Sveriges största sortiment av KRAV- och miljömärkta produkter. Noga utvalt. Klokt bortvalt.

» Mer om Coops hållbarhetsarbete

POÄNGKUNGEN

När du handlar på Coop får du som medlem poäng - precis som i HockeyAllsvenskan där både spelare och lag får poäng. Därför passar det så bra att Coop presenterar årets poängkung i HockeyAllsvenskan.

Både spelaren som vinner poängligan och klubben han representerar erhåller ett pris på
1 miljon poäng av Coop.

» Handla på Coop och tjäna poäng

MATCHPUCKEN

En spännande puck för dig som Coop-medlem är poängen och för att det ska bli poäng i hockey krävs att pucken går i nät, det vill säga att det blir mål!

Därför känns det naturligt att ha med Coop på HockeyAllsvenskans officiella matchpuck den här säsongen.
 
 

» Mer för dig som Coop-medlem

STÖTTA DIN KLUBB

Tack vare samarbetet med Coop kan du som Coop-medlem fortsatt stötta din allsvenska hockeyklubb genom att skänka ett bidrag för dina poäng.

Pengarna går oavkortat till klubbens ungdomsverksamhet. Ditt bidrag är guld värt!
 
 
 

» Läs om hur du stöttar Din klubb