LOKALA HANDLARE - I HELA NORDEN 

Elon Group är en nordisk allians som ägs och drivs av egna företagare och handlare i Sverige, Norge, Island, Finland och Danmark. Vi har styrkan hos ett storbolag, med engagemanget från entreprenörer med lång erfarenhet av sina lokala marknader och kunder. Med över 500 butiker runtom i hela Norden finns vi tillgängliga för att hjälpa och erbjuda service där våra kunder finns. Varje butik har egna säljare, rådgivare, installatörer och montörer. Butikerna fungerar även som lokala lager nära kunden, vilket möjliggör oslagbara ledtider.

SAMARBETET

Vi på Hockeyallsvenskan är oerhört glada att inför säsongen 2021/2022 presentera ELON som officiell huvudparter. 

Elon är en samarbetspartner som visar på ett stort lokalt engagemang. Det är inspirerande och roligt att se hur Elon vill vara med och utveckla och bidra på hemmaplan i det lokala samhället där Elons butiker finns. Håll utkik i arenorna efter Elons nya QR-tävling som presenteras i samarbete med Cylinda. Vi ser fram emot ett fortsatt starkt samarbete där vi utvecklas och bygger våra varumärken tillsammans.

– Elon och Hockeyallsvenskan är en mycket bra match, genom lokalt engagemang och lokal närvaro är Elon det naturliga hemmalaget. Många av våra kunder idag följer aktivt Hockeyallsvenskan och de lokala lagen. Det är viktigt för Elon att vara med och utveckla, inspirera och bidra på hemmaplan och vara en naturlig del av det lokala samhället, säger Christian Dahlborg, marknadschef på Elon.

QR-KAMPANJ

Elon lanserade under säsongen en QR kampanj och tävling i samarbete med Cylinda - Tävla och vinn en tvättmaskin!

Varje vecka under Hockeyallsvenskans grundserie och slutspel så får alla supporters och åskådare vara med och tävla och vinna en tvättmaskin från Cylinda. Genom att skanna en QR-kod på jumbotronen i någon av dom 14 arenorna runt om i Sverige eller på specialframtagna Hemmalaget QR-kod matchtröjor, ljusväggar eller mössor så är man med och tävlar genom quiz och memory. Vinnarna presenteras varje vecka på Elons hemsida www.elon.se/hockeyallsvenskan-tavling.

Vi ser fram emot ett fortsatt starkt samarbete där vi utvecklas och bygger våra varumärken tillsammans.

JULKALENDERN - STOLT HUVUDPARTNER

Elon genomförde i samarbete med Hockeyallsvenskan 2021 års digitala julkalender. Återigen ett bra initiativ av Elon och aktivering. Otroligt uppskattat av Hockeyallsvenskans målgrupp som visade ett stort engagemang. Varje dag delades det ut fina priser och produkter till 24 stycken lyckliga vinnare över hela Sverige från Elvita och Elon.